CRÒNICA DE LA JORNADA - AFICAVAL BLOG

CRÒNICA DE LA JORNADAUn fabulós cap de setmana amb moltes famílies d’AFICAVAL, malgrat la pluja de dissabte.

Els xiquets van poder gaudir de moltes activitats, i mares i pares vam poder desenvolupar un taller teòric-pràctic sobre psicologia, amb Lourdes Lucea del centre ORTOFON.

També vam projectar l’emotiu documental Cara a Cara coa Vida, de Alba Casas. Destaquem com les persones de l’ensenyament públic s’esforcen perquè els nostres xiquets i xiquetes tinguen una educació de qualitat, integradora i amb igualtat d’oportunitats.


Un fabuloso fin de semana con muchas familias de AFICAVAL, a pesar de la lluvia del sábado.

Los niños pudieron disfrutar de muchas actividades, y madres y padres pudimos desarrollar un taller teórico-práctico sobre psicología, con Lourdes Lucea del centro ORTOFON.

También proyectamos el emotivo documental Cara a Cara coa Vida, de Alba Casas. Destacamos cómo las personas de la enseñanza pública se esfuerzan para que nuestros niños y niñas tengan una educación de calidad, integradora y con igualdad de oportunidades.
Es tanca un cicle, part de l’actual Junta Directiva ha decidit donar-li el relleu a altres mares i pares, perquè col·laboren en aquest projecte que porta més de deu anys ajudant a tantes i tantes famílies. Fins a la següent Assemblea General, continuarem treballant com ho hem fet fins ara, amb totes les nostres forces i il·lusions.

Us animem a que participeu en la direcció de l’associació, és un esforç molt gratificant. Podeu posar-vos en contacte amb la Junta Directiva si voleu participar.
Se cierra un ciclo, parte de la actual Junta Directiva ha decidido darle el relevo a otras madres y padres, para que colaboren en este proyecto que lleva más de diez años ayudando a tantas y tantas familias. Hasta la siguiente Asamblea General, a seguir trabajando como lo hemos hecho hasta ahora, con todas nuestras fuerzas e ilusiones.

Os animamos a que participéis en la dirección de la asociación, es un esfuerzo muy gratificante.
Poneros en contacto con la Junta Directiva si queréis participar.

1 comment:

Note: only a member of this blog may post a comment.