CRÒNICA TEULARET 2013 - AFICAVAL BLOG

CRÒNICA TEULARET 2013


Fabulós cap de setmana, el seté any que celebrem la nostra Trobada de families.

Fabuloso fin de semana, el séptimo año que celebramos nuestra Trobada de familias.
Ortofon va participar amb una xerrada sobre teràpia miofuncional i rehabilitació logopèdica, i va presentar el seu voluntariat d'ajuda a la lactància.
Ortofon participó con una charla sobre terapia miofuncional y rehabilitación logopédica, y presentó su voluntariado de ayuda a la lactancia.


Com sempre, xiquets i xiquetes van participar en els tallers que es van organitzar per El Teularet, i van gaudir de moltes i variades activitats.
Como siempre, niños y niñas participaron en los talleres que se organizaron por El Teularet, y gozaron de muchas y variadas actividades.


També va vindre una família de l'Associació FICAT de Catalunya, una associació amb la que compartir objectius i projectes futurs.
También vino una familia de la Asociación FICAT de Catalunya, una asociación con la que compartir objetivos y proyectos futuros.

Tot un èxit de participació, que no fa més que animar-nos a treballar cada dia més, i en la que vam comprovar que cada dia va apareixent més persones que volen aportar la seua col·laboració i participar de forma activa en les diferents activitats i projectes d'AFICAVAL.
Todo un éxito de participación, que no hace más que animarnos a trabajar cada día más, y en la que comprobamos que cada día va apareciendo más personas que quieren aportar su colaboración y participar de forma activa en las diferentes actividades y proyectos de AFICAVAL.

1 comment:

  1. Gràcies a totes les famílies, en especial a en Abraham i la Encarni!!!! Ens heu fet sentir molt arropats!!!! Amenacem amb tornar!!!!! Una abraçada per a tots!!!!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.