ASSEMBLEA GENERAL - AFICAVAL BLOG

ASSEMBLEA GENERAL

S'ha celebrat l'Assemblea General d'AFICAVAL amb una molt bona assistència d'associats, tot i la incertesa per haver-la celebrada per primera vegada dissabte. Els xiquets van estar molt entretinguts amb els castells unflables i els monitors. Això ha permés que pares i mares puguem estar gaudint de les exposicions dels nostres col·laboradors incondicionals que, desinteressadament, venen a aportar els seus coneixements i experiència a totes les famílies, així com la resolució de tots els dubtes que, des d'un punt de vista clínic, s'ens plantegen.


Després de dinar, vam celebrar l'Assemblea General, amb renovació de Junta Directiva, i en la que cada vegada s'anima més persones a participar, i vam posar de manifest la bona salut que té la nostra associació, i la proposta de mantindre els nostres objectius, i participar activament en altres projectes en un futur immediat, com és la participació activa en la Federació d'Associacions.

Agraim de tot cor la participació desinteressada dels ponents:

 - Dr. Fernando Gómez - Maxil·lo-Facial de l'Hospital Infantil de La Fe
 - Dr. Lucas Salom- Maxil·lo-Facial de l'Hospital Infantil de La Fe
 - Dra. Isabel Ibáñez - ORL de l'Hospital La Fe
 - SRA. María Teresa Estellés - Directora d'ORTOFON
 - Dra. María Orquín - Ortodontista de la Clínica Novasmile (Alacant)
 - Dr. José López - Ortodontista de la Clínica Novasmile (Alacant)

També agraïm a l'Ajuntament de Godelleta per la cessió de les seus instal·lacions, i a les gestions realitzades per Mariángeles, secretària d'AFICAVAL.
----------------------------------------------------------------------------
Se ha celebrado la Asamblea General de AFICAVAL con una muy buena asistencia de asociados, pese a la incertidumbre por haberla celebrada por primera vez sábado. Los niños estuvieron muy entretenidos con los castillos hinchables y los monitores. Eso ha permitido que padres y madres podamos estar disfrutando de las exposiciones de nuestros colaboradores incondicionales que, desinteresadamente, vienen a aportar sus conocimientos y experiencia a todas las familias, así como la resolución de todas las dudas que, desde un punto de vista clínico, se nos plantean.

Después de comer, celebramos la Asamblea General, con renovación de Junta Directiva, y en la que cada vez se anima más personas a participar, y pusimos de manifiesto la buena salud que tiene nuestra asociación, y la propuesta mantener nuestros objetivos, y participar activamente en otros proyectos en un futuro inmediato, como es la participación activa en la Federación de Asociaciones.

Agradecemos de todo corazón la participación desinteresada de los ponentes:

 - Dr. Fernando Gómez - maxilofacial del Hospital Infantil de La Fe
 - Dr. Lucas Salom- maxilofacial del Hospital Infantil de La Fe
 - Dra. Isabel Ibáñez - ORL del Hospital La Fe
 - Dª.. María Teresa Estellés - Directora de ORTOFON
 - Dra. María Orquín - Ortodoncista de la Clínica Novasmile (Alicante)
 - Dr. José López - Ortodoncista de la Clínica Novasmile (Alicante)

También agradecemos al Ayuntamiento de Godelleta por la cesión de sus instalaciones, y a las gestiones realizadas por Mariángeles, secretaria de AFICAVAL.



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.