CONVIVÈNCIA AMB ASPANIF I AFILAPA - AFICAVAL BLOG

CONVIVÈNCIA AMB ASPANIF I AFILAPA



Aquest cap de setmana hem assistir a una trobada organitzada per ASPANIF (Euskadi), a la que hem sigut invitats, a més d'AFILAPA (Madrid).

A banda dels tallers i activitats dels xiquets, els pares i mares hem assistir a un taller d'hàbits orals que ha sigut molt interessant, i ens ha donat idees de com poder desenvolupar tallers d'aquest tipus en pròximes convocatòries d'AFICAVAL.

Volem donar les gràcies a ASPANIF per la invitació i haver-nos tractat tan bé, i felicitar-los per haver desenvolupat un taller amb un contingut tan interessant.

Enllaç a la notícia: notícia
------------------------------------------------------

Este fin de semana hemos asistido a un encuentro organizada por ASPANIF (Euskadi), a la que hemos sido invitados, además de AFILAPA (Madrid).

A parte de los talleres y actividades de l@s niñ@s, los padres y madres hemos asistido a un taller de hábitos orales que ha sido muy interesante, y nos ha dado ideas de cómo poder desarrollar talleres de este tipo en próximas convocatorias de AFICAVAL.

Queremos dar las gracias a ASPANIF por la invitación y habernos tratado tan bien, y felicitarles por haber desarrollado un taller con un contenido tan interesante.

Enlace a la noticia: noticia

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.