PRÒXIMA ENTREVISTA EN LA RÁDIO - AFICAVAL BLOG

PRÒXIMA ENTREVISTA EN LA RÁDIO

PROGRAMA DE RADIO "MIRA LA RADIO DE LA GENTE"
Dial 89.5 FM (València) - Justin TV-Tropicalisima fm o http://justin.tv/tropicalisima_fm

Entrevista a representants d'AFICAVAL, amb la col·laboració del Dr. Javier Beutel Raga, del Centro Raga de València.

Organitzat per la Associació Ciutadans i Ciutadanes MIRA Europa. Esta associació té representació en 48 països del món, realitzant un extensa i àrdua labor social, per tant la delegació de MIRA València, està realitzant una labor desinteressada pel millorament de qualitat de vida.

Actualment el grup de joventuts de MIRA, està portant un voluntariat en l'àrea de comunicacions per mitjà del programa radial de nom, MIRA LA RÀDIO DE LA GENT.

Este programa està enfocat a sensibilitzar i conscienciar a la societat en general respecte als problemes que hui en dia afronta.



--------------------------------------------------------------------
Entrevista a representantes de AFICAVAL, con la colaboración del Dr. Javier Beutel Raga, del Centro Raga de Valencia.

Organizado por la Asociación Ciudadanos y Ciudadanas MIRA Europa. Esta asociación tiene representación en 48 países del mundo, realizando un extensa y ardua labor social, por ende la delegación de MIRA Valencia, está realizando una labor desinteresada por el mejoramiento de calidad de vida.

Actualmente el grupo de juventudes de MIRA, está llevando un voluntariado en el área de comunicaciones por medio del programa radial de nombre, MIRA LA RADIO DE LA GENTE.
Este programa está enfocado a sensibilizar y concienciar a la sociedad en general respecto a los problemas que hoy en día afronta.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.