- AFICAVAL BLOG

CRÓNICA DE LA ASAMBLEA DE AFICAVAL

SÁBADO DÍA 25 DE FEBRERO 2017



 Estimados socios,

Como sabéis el pasado día 25 de Febrero se realizó en Godelleta (Valencia), la Asamblea anual de Aficaval.
Com sabeu, el passat dia 25 de febrer es va realitzar en Godelleta (València), l'Assemblea anual d'AFICAVAL.



Nuestro Tesorero Álex actualizando datos




               Durante la misma, y en la primera parte, contamos con la colaboración del Dr. Pérez-Aytes, genetista emérito del Hospital La Fe de Valencia y del Instituto Valenciano de Infertilidad (IVI). El Dr. Pérez-Aytes dio a los padres una muy interesante charla sobre genética y la influencia de los genes en la aparición, o no, de determinadas patologías:

-Fisura labial
-Fisura palatina
-Fisuralabiopalatina
-Todas las anteriores ligadas a un síndrome, como puede ser por ejemplo el de Van der Woude.

Durant la mateixa, i a la primera part, vam comptar amb la col·laboració del Dr. Pérez Aytes, genetista emèrit de l'Hospital La Fe de València i de l'Institut Valencià d'Infertilitat (IVI). El Dr. Pérez-Aytes va donar a mares i pares una molt interessant xerrada sobre genètica i la influència dels gens en l'aparició, o no, de determinades patologies.
- Fissura llavial.
- Fissura palatina.
- Fissura llavipalatina.
- Totes les anteriors lligades a una síndrom, com pot ser per exemple el de Van der Woude.

Charla Dr. Pérez-Aytes

      Resolvió innumerables dudas y le estamos muy agradecidos de haber venido a ayudarnos a los padres. Trasladamos el mismo agradecimiento a la Dra. Marín, que acudió igualmente a la charla.
      Va resoldre innumerables dubtes i li estem molt agraïts d'haver vingut a ajudar-nos a mares i pares. Traslladem el mateix agraïment a la Dra. Marín, que va acudir igualment a la xerrada.

Historia Noelia Bellod




       Acto seguido, nuestra socia Noelia Bellod nos contó su experiencia personal. Dicha experiencia personal va muy ligada al síndrome de Van der Woude y fue muy ilustrativa para todos nosotros. Ya se lo dijimos en su momento, pero le agradecemos enormemente el esfuerzo que hizo para compartir con nosotros su interesante historia.
       Acte seguir, la nostra sòcia Noèlia Bellod ens va contar la seua experiència personal. Dita experiència personal va molt lligada a la síndrom de Van de Woude i va ser molt ilustrativa per a tots nosaltres. Ja s'ho vam dir en el seu moment, però li agraïm enormement l'esforç que va fer per compartir amb nosaltres la seua interessant història.

Nuestros niños


     -Antes de terminar la mañana, y previa a la comida, se realizó la Asamblea, en la que se pusieron en común los datos económicos de Aficaval por un lado, y por otro lado todas las acciones realizadas y por realizar este año. Asimismo se pusieron en común todas las inquietudes de los padres, las cuestiones a mejorar y las posibles acciones a realizar en común al respecto.
      -Abans d'acabar el matí, i previ al dinar, es va realitzar l'assemblea, en què es van possar en comú les dades econòmiques d'Aficaval per un costat, i per altre totes les accions realitzades i per realitzar enguany. Tanmateix es van possar en comú totes les inquietuds de mares i pares, les qüestions a millorar i les possibles accions a realitzar en comú al respecte.




    Os adelantamos que para el mes de Octubre queremos realizar en colaboración con el Hospital La Fe una Jornada científica. Ya os iremos dando más información al respecto.  
    Us avancem que per al mes d'octubre volem realitzar en col·laboració amb l'Hospital La Fe una jornada científica. Ja us anirem donant més informació al respecte.

     Una de las acciones que se va a realizar ya es la incorporación de una Psicóloga Voluntaria en el Hospital La Fe, en coordinación con la DAC. de Cabeza y Cuello.
      Una de les accions que va a realitzar-se es la incorporació d'una psicòloga voluntària en el Hospital La Fe, en coordinació amb la DAC de Cap i Coll.


  Para terminar el día, disfrutamos en compañía de todos vosotros de una estupenda paella.

   Per a acabar el dia, vam gaudir en companyia de totes vosaltres d'una fabulosa paella.

Gràcies a tothom per vindre.



Gracias a todos por venir. 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.