CRÓNICA DE SOCEFF ZARAGOZA 18 DE NOVIEMBRE - AFICAVAL BLOG

CRÓNICA DE SOCEFF ZARAGOZA 18 DE NOVIEMBRE

            CRÓNICA DE SOCEFF ZARAGOZA. 18/11/2017.              ABRAHAM ESTEVE



      El passat 18 de Novembre vam participar com a membres de la Federació SONRIES, que aglutina a cinc associacions, en la sessió informativa desenvolupada en el si del congres de la SOCEFF a Saragossa.







             L’assistència a l’acte va ser massiva, i amb un contingut immillorable amb els professionals d’Aragó que participen en el tractament de la malaltia.



            Pel matí, a més de les intervencions dels professionals, va haver-hi una presentació per part de la Federació, amb la participació d’una de les nostres xiquetes, Ariadna, qui va explicar la seua experiència com a afectada, i com ha participat en ajudar a moltes famílies en eixos primers moments.






                  Per la vesprada, i amb moltes famílies d’Aragó, vam celebrar una reunió en què membres de la Federació vam explicar la importància del associacionisme, i de la que va eixir un compromís per la creació de la imminent Associació de Fissurats.
             Donem les gràcies a tots els participants:
Dr. Nicolás Sierra, Mónica Bartuilli, Dr. Moral, Dr. Sampietro, i molt especialment a Eva, que gràcies al seu esforç ha pogut organitzar aquesta jornada que sense dubte serà l’inici d’un gran grup.
Enhorabona, Aragó!


---------------------------------------------------------------------------------------
                        El pasado dia 18 de Noviembre participamos como miembros de la Federación SONRIES, que aglutina a cinco asociaciones, en la sesión informativa desarrollada en el seno del congreso de la SOCEFF en Zaragoza. 



           La asistencia al acto fue masiva, y con un contenido inmejorable con los profesionales de Aragón que participan en el tratamiento de la enfermedad.


               Por la mañana, además de las intervenciones de los profesionales, hubo una presentación por parte de la Federación, con la participación de una de nuestras chicas, Ariadna, que explicó su experiència como afectada, y como participante en ayudar en muchas familias en esos primeros momentos.



                     Por la tarde, y con muchas familias de Aragón, celebramos una reunión en que miembros de la Federación explicamos la importància del asociacionismo, y de la que salió un compromiso por la creación de la inminente Asociación de Fisurados.
                Damos las gracias a todos los participantes:
                  Dr. Nicolás Sierra, Mónica Bartuilli, Dr. Moral, Dr. Sampietro, y muy especialmente a Eva, que gracias a su esfuerzo ha podido organitzar esta jornada que sin duda será el inicio de un gran grupo.
¡Enhorabuena, Aragón!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.