REUNIÓ 5-VI-2012 - AFICAVAL BLOG

REUNIÓ 5-VI-2012


El passat 5 de juny, AFICAVAL va assistir a una reunió a Madrid, juntament amb membres de les altres associacions de la Federació: AFILAPA (Madrid), ASPANIF (Euskadi), ALAFINA (Nafarroa) i FICAT (Catalunya).

Gareth Davies, de l'Associació Eurocleft (http://www.ecoonline.org), va explicar la situació en alguns països europeus, així com la seua intenció que es normalitze el tractament de les fissures, a través d'una norma europea o bé d'un acord, en el Comité Europeu de Normalització (CEN).

Per una altra banda, membres d'un equip d'investigació van presentar els avanços en diferents tipus de tractaments. Un d'ells es referia a la possibilitat d'aplicar localment una proteïna en els bordes de la fissura per que es regenere, amb la qual cosa la cirurgia podrà ser menys traumàtica.

Hem preparat un resum amb tot el que es va parlar en la reunió. Ho podeu demanar a presidencia@aficaval.com.
------------------------------------------------------------------------------
El pasado 5 de junio, AFICAVAL asistió a una reunión a Madrid, junto a miembros de las otras asociaciones de la Federación: AFILAPA (Madrid), ASPANIF (Euskadi), ALAFINA (Nafarroa) y FICAT (Catalunya).

Gareth Davies, de la Asociación Eurocleft ((http://www.ecoonline.org), explicó la situación en algunos países europeos, así como su intención que se normalice el tratamiento de las fisuras, a través de una norma europea o bien de un acuerdo, en el Comité Europeo de Normalización (CEN).

Por otro lado miembros de un equipo de investigación presentaron los avances en diferentes tipo de tratamientos. Uno de ellos se refería a la posibilidad de aplicar localmente una proteína en los bordas de la fisura por que se regenere, con lo cual la cirugía podrá ser menos traumática.

Hemos preparado un resumen con todo lo que se habló en la reunión. Lo podéis solicitar a presidencia@aficaval.com.

1 comment:

  1. Que interesante, unidos haremos mas ruido....

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.