VI TROBADA EL TEULARET - AFICAVAL BLOG

VI TROBADA EL TEULARET


Aquest cap de setmana hem celebrat la VI Trobada en El Teularet. Hem celebrat un taller teoricopràctic de logopèdia, amb la col·laboració de Virginia Pérez, professional amb molts anys d'experiència amb xiquets fissurats.
 Este fin de semana hemos celebrado la VI Encuentro en El Teularet. Hemos celebrado un taller teórico-práctico de logopedia, con la colaboración de Virginia Pérez, profesional con muchos años de experiencia con niños fisurados.A banda de les explicacions teòriques, pares i mares hem pogut participar activament en la realització d'exercicis amb els nostres fills. Hem comprovat que els correctes hàbits tenen molt a veure no tant sols en la correcta rehabilitació de la parla dels nostres fills, sinó en el correcte desenvolupament corporal.
Aparte de las explicaciones teóricas, padres y madres hemos podido participar activamente en la realización de ejercicios con nuestros hijos. Hemos comprobado que los correctos hábitos tienen mucho que ver no tant solo en la correcta rehabilitación del habla de nuestros hijos, sino en el correcto desarrollo corporal.

Com sempre, els xiquets han participat en tallers realitzats per monitors i gaudir de la piscina.
Como siempre, los niños han participado en talleres realizados por monitores y gozar de la piscina.
Agraïm a tots i totes els que heu vingut a passar amb nosaltres el cap de setmana, i en especial a Virginia, que ha hagut de vindre des d'Euskadi per la seua col·laboració i esforç en fer-nos arribar aquestes eines tan importants.
Agradecemos a todos y todas los que habéis venido a pasar con nosotros el fin de semana, y en especial a Virginia, que ha venido desde Euskadi, por su colaboración y esfuerzo al hacernos llegar estas herramientas tan importantes.

No comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.