TROBADA AMB FICAT - AFICAVAL BLOG

TROBADA AMB FICAT


Aquest cap de setmana ha sigut molt profitosa, una representació d'AFICAVAL ha estat a la trobada de famílies de FICAT, en un entorn immillorable. Xerrades molt interessants de professionals de la cirurgia i la psicologia.

La nostra enhorabona a FICAT per aconseguir aquestes jornades tan beneficioses per a les famílies, i us agraïm com ens heu tractat. Estem segurs que amb col·laboracions com aquesta farem que aquesta malaltia, a poc a poc, vaja normalitzant-se en la mesura que és coneguda per tota la societat i vaja millorant-se el tractament.

Anirem informant d'algunes novetats que es poden materialitzar en breu.

Fins aviat.
---------------------------------------------------------------------
Este fin de semana ha sido muy provechosa, una representación de AFICAVAL ha estado en el encuentro de familias de FICAT, en un entorno inmejorable. Charlas muy interesantes de profesionales de la cirugía y la psicología.

Nuestra enhorabuena a FICAT por conseguir estas jornadas tan beneficiosas para las familias, y os agradecemos cómo nos habéis tratado. Estamos seguros que con colaboraciones como esta haremos que esta enfermedad, poco a poco, vaya normalizándose en la medida que es conocida por toda la sociedad y vaya mejorándose el tratamiento.

Iremos informando de algunas novedades que se pueden materializar en breve.

Hasta pronto.

No comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.