CARA A CARA COA VIDA - AFICAVAL BLOG

CARA A CARA COA VIDA


Cap de setmana extraordinari, amb persones extraordinàries. Dies que et demostren que les persones som capaces de fer molt pels altres, sense esperar res a canvi, i que la nostra capacitat de superació no té límits.

Ana, amb la seua família i amics, ens ha mostrat com un problema es pot minimitzar gràcies a l'estima de les persones que l'envolten.

Volem agrair a Ana, Monse, Alba i Guti haver vingut des de Galiza a compartir amb nosaltres aquesta experiència, i a l'associació ALCE per la seua col·laboració perquè poguéren vindre a València.
-------------------------------------
Fin de semana extraordinario, con personas extraordinarias. Días que te demuestran que las personas somos capaces de hacer mucho por los otros, sin esperar nada a cambio, y que nuestra capacidad de superación no tiene límites.

Ana, con su familia y amigos, nos ha mostrado como un problema se puede minimizar gracias a la estima de las personas que le rodean.

Queremos agradecer a Ana, Monse, Alba y Guti haber venido desde Galiza a compartir con nosotros esta experiencia, y a la asociación ALCE por su colaboración para que pudieran venir a Valencia.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.