FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS - FEDERACIÓN DE ASOCIACIONES - AFICAVAL BLOG

FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS - FEDERACIÓN DE ASOCIACIONES
Este cap de setmana, els membres de la Federació d'associacions ens hem reunit per a planificar les accions a desenrotllar a curt i mitjà termini. Ha sigut un cap de setmana intens de treball, en el també vam tindre l'oportunitat d'assistir a una jornada informativa organitzada pels nostres amics d'AFILAPA, i impartida per membres de l'Hospital La Paz.

Des d'ací volem donar les gràcies a AFILAPA per la seua hospitalitat i igualment li donem l'enhorabona per la jornada tan interessant a la que vam poder assistir.
-----------------------------------------------------------


Este fin de semana, los miembros de la Federación de Asociaciones nos hemos reunido para planificar las acciones a desarrollar a corto y medio plazo. Ha sido un fin de semana intenso de trabajo, en el también tuvimos la oportunidad de asistir a una jornada informativa organizada por nuestros amigos de AFILAPA, e impartida por miembros del Hospital La Paz.

Desde aquí queremos dar las gracias a AFILAPA por su hospitalidad e igualmente le damos la enhorabuena por la jornada tan interesante a la que pudimos asistir.

No comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.